Горска магия при вилни селища „Ягода“ и „Малина“

  Пролет. Толкова е красива, че се е настанила в душата ми и сякаш изпълва всичко по кожата ми. Младостта, нежната усмивка на природата – пролет.

  Природата, пролетта и гората – мисълта ми тече постепенно и в този ред на мисли, вместо да разказвам многословно, ще ви покажа едно чудесно място за  преобразуване на натрупаната и насочване на наличната енергия в положителна такава, имплементация на душата в тялото в цялата й чистота.

  Често черпя вдъхновение от природата и много обичам горите, планините. Дестинацията, която посетих последно е наистина комерсиална, но в същност – очарователна. Вилни селища Ягода” и Малина” в ски курорта Боровец. Обзалагам се, че ще ви харесат. На мен – да. A защо? Въздухът наистина  е много свеж, а гората ме потапя в магията си, още щом кракът ми стъпи в тази местност.

   Двете вилни селища се намират на 1 час път от София. Те имат съвсем отделно обособени пространства. Вилите са за 2-ма, 4-ма или 6-ма души. Най-интересното е, че в някои от тях има джакузи и след като разбрах това, веднага си правя план за повторно посещение.

  Във вилно селище “Ягода” има и открит басейн с шезлонги. Няма да ги откриете в следващите снимки, но именно това ще е един добър повод за вземане на решение за посещение.

  Има беседки, възможност за барбекю към всяка вила, но разбира се, не подценявайте местните, защото те са се погрижили за сигурността и всичко това се случва под зоркия поглед на вилното куче, което се слави със страхотен косъм.

  Наоколо чувам песента на птичките, по бузите ме докосват топлите слънчеви лъчи, а не след дълго ме връща на земята студенината от гората. Величествена зове, а все още не е настъпил  полумрака на наближаващия късен следобед.

  Идилично е. Взимам си бонбони за пълно щастие и скоро се връщам там, за да се къпя в басейна, обграден от гората.

  Боровец – популярния български курорт, в който съм била няколко пъти и никога не ме впечатлявал, но този път успя – с вилите от Ягода” и  Малина”.

До нови срещи. Усмивки,

Рени

🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *