Изложба “20+ години Фотография в Нов български университет”

  Тази седмица в Нов български университет се състоя юбилейна изложба по случай програма “Фотография”, която присъства в университетската програма вече повече от 20 години.

  Ретроспективната изложба представя фотографии на настоящи и alumni студенти на програмата. Фотографската школа на НБУ е пълна с новаторство, креативни проекти и свежи, интелигентни творци, които не спират да се развиват в това поприще.

  Експозицията е подредена на три етажа в сградата на университета и включва най-доброто от работата на студентите през годините. Трудният етап по селекция на най-впечатляващите кадри е направен от любимите преподаватели – гл. ас. д-р Енчо Найденов, доц. д-р Динамир Предов, заедно с ас. Ангел Коцев и доц. д-р Васил Гарнизов. В експонирането на кадрите участва и екип от студенти от програма “Фотография”.

  Изложбата “20+ години Фотография НБУ” се състои от цветни и черно-бели фотографии в различни размери, направени с различна техника на заснемане и индивидуален, творчески подход на всеки един от авторите.

  Експозицията можете да разгледате до 5-и април 2019г. в I-и корпус, НБУ.

 Доц. д-р Динамир Предов

Откриване на юбилейната изложба

Автор: Емил Андонов / Андриана Илиева / Неизвестен

Автор: Александър Томпсън / Ирина Пачлиманова

Автор: Виктория Цветанова

Автор: Десислава Найденова / Неизвестен

Автор: Михаела Иванова

Автор: Неизвестен

Ас. Ангел Коцев и студенти от II-и, III-и и IV-и курс “Фотография”

Ива Иванова и Михаел Михайлов

На корицата: Фотографии на Михаела Иванова

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *